bingolottolilian.blogg.se

Lördag 💋

Publicerad 2017-09-30 16:47:00 i Allmänt,

Jag virkar på rutorna till en poncho....ska göra några ...6 till varje pocho så gör väl 12 då antar jag :)
 
 
 
 
Leonard kom hit å skulle bara stanna en stund för Bobbi skulle jobba...Men Leonard ville inte gå hem...ville stanna med Mormor:) Så... när jag chattat klart ( å han vet precis vad jag gör) så plockade vi fram tågbanan igen och började sätta ihop den på köksbordet :) 
Sen kollade vi på bilder på Maine coon  katter...å en sån måste jag bara ha. Så jag sa att jag skulle spara ihop å köpa en sån...som får bo hemma hos Leonard. Å han sa att -Jag ska ta hand om den åt dej mormor!
 
Jag känner när jag chattar att jag blir misstänksam mot alla....efter alla elakheter så kanske det inte är så konstigt. Men det känns inte bra.....jag tror alla som skriver nått menar nått elakt till mej å så är det ju inte. Så jag ska jobba på det......
 
Får börja träna på andra tankar ikväll :)
 
ses snart  ♥♥♥
 
 

Anki poncho 🤓

Publicerad 2017-09-28 22:03:45 i Allmänt,

Bilden var så pass tydlig så det går att se hur den är gjord. Jag tog ett normaltjockt garn (som till en vanlig tjocktröja) och började tyda mönstret och virkade ett prov så jag skulle ha nått att gå efter.  Men då dök det upp ett problem !
 
 
 
När jag virkat upp mönstret så blev rutan inte mer är ca 30 cm... å det räcker ju inte.
 
 
Färgerna på bilden ville Du ha... de kallas "smuts-färger" Jag har de färgerna men lite mer klara än på bilden.
 
 
Frågan är nu vad Du vill göra......  på www.hobbii.se och se på garnet Milano...eller Hit ta-too  SPLIT garnet är jätte tjockt och med det garnet kommer "rutan" att bli så stor som på bilden. Men då blir det väldigt tjockt.
Jag skulle kunna göra "min ruta" större....hitta på själv å göra den större. SKulle bli betydligt billigare då! Bara fransarna med Milano garnet skulle bli jätte dyrt. Onödigt dyr.
 
Jag skulle kunna göra rutor liknande dessa....
 
 
 
fast i de färger som är på din bild alltså :) Så Du avgör hur Du vill ha det .... 
 
Ha det gott ♥♥

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela