bingolottolilian.blogg.se - september 2017

Torsdag...

 
MÅNSA...jag har beställt garn.... nu vet jag inte om jag har drömt att Du ändrat dej med färgen....? 
Skriv å berätta :)
 
 
En kanske något bättre dag...... Men man får inte begära för mycket.
 
Så jag har kollat lite på Pinterest... då blir jag alltid på bättre humör en stund :) Det dyker upp mer å mer tomar å julsaker. Det är ju skoj.
 
De här 2 var ju jätte gulliga...Kattungen blir nog årets julpynt tror jag :)
 
 
Jag gillar att göra mormors rutor...men nu har jag hittat en FILT variant med stickade rutor....det kan ju vara skoj som omväxling. Å när det börjar bli kallt å mörkt behöver man väl nått varmt å mysigt att värma sej med....som den med fickrorna...sån vill jag ha :)
 
 
 
 
Finns ju många sätt att värma sej på...å som en sista bild så ville jag bara locka Er till skratt..... Tänker mej i den possitionen :) mmmmm ..... Benbrott.... plockepinn ... 
 
 
 

Upp på Berget....

Lågprisladan eller nått sånt heter den...Där har de allt....massa rappel å remmil :) Ska åka med Bobbi å Leonard å då vet jag att Leonard kommer att fråga om han får köpa en leksak :) Det får han ju alltid :)
 
Så...jag skulle duscha å snygga till mej lite..... (inte för att det behövs =))
 
Mitt i duschen så började vattnet svalna....jag hade balsam i håret och höll på att tvåla in mej..... skyndade mej som attans medan vattnet blev bara kallare å kallare. Jag visste ju att jag måste ställa mej där under.
Så det gick fort..... å så fick jag ställa mej där under å jag tappade andan....men stog kvar å blaskade av mej. försökte skynda mej med håret...å önskade att det hade vart jätte kort nu :) Men jag stod kvar.... å flämtade..... :)
 
Läste sen att duscha kallt har många fördelar
 
Det förbättrar blodcirkulationen
 
Du bränner fett
Det stärker immunförsvaret
Det ökar manlig fertilitet
 
 
Den där sista struntar jag ju i så klart :) Men faktiskt så är det inget jag skulle göra igen....om jag inte var tvungen :)
 
 
Ses ikväll ♥♥