Jag försöker i alla fall...

Snapchat bilder brukar få mej på gott humör så jag tog en bild med filter som gav mej tofsar eller öron på huvet 😂 hihihi... Den va skoj!! Jag fick kinder som en JulGris 🤣
 
  
Jag gick å fnittrade en bra stund.... tills jag sneglade till på spegeln och tvärstannade.... Gick närmare....
Vände å hämtade Lenovon å tog en bild utan filter å tamejfan hade jag inte JulGris kinder då mä !!! 😳
 
 
 Swedbank följetongen fortsätter......
Jag är ganska säker på att de läst mitt FB inlägg. För en snubbe jag träffat tidigare 2 ggr visade in oss till Bossen. Som jag oxå träffat på en gång tidigare. Bobbi var med... så ingen av dom fick mycket tid att säga nått alls innan hon sagt allt hon ville ha sagt. Hon har nu tänkt och retat upp sej i några veckor så hon var minst sagt eld och lågor.
Bossen lovade i alla fall ringa den handläggaren som har mitt ärende och fråga varför det tar sån tid. Han erkände oxå att det tagit onormalt lång tid.
OCH han berättade att Om man får swish och tar ut det innom en snar tid så är det bevis på penning-tvätt-beteende! Så! Käre nån GÖR ALDRIG SÅ !! Även om man behäver pengarna så låt de sitta kvar.
Bossen ska tillåmä ringa mej i morrn, så jag slipper gå den eländiga vägen igen sa han å flinade. Jag e säker på att han läst mitt inlägg.
 
De kanske är nyfikna på vilken förbannelse jag la över banken. 😱  Jag bad att alla män inne i den lokalen skulle vara impotenta lika länge som mitt konto vart låst. Och den som sedan 1/2 grunnat på om jag tvättat pengar eller finansierat terrorister...... han borde för alltid förlora potensen !
 
Såååå.... fortsättning följer IGEN !!
 
 
BIIINNNNGGGGGOOOOO 😎
RSS 2.0