bingolottolilian.blogg.se

Onsdag

Publicerad 2015-09-30 10:46:00 i Allmänt,

Ska inte chatta förrän till kvällen så jag sitter här i godan ro med mitt Zooooegas =) Har lite halv tråkigt....=) Ska väl försöka virka litre tänker jag ....som vanligt. Solen skiner å himlen är blå...får nog bli en liten promenad....... måste ju kunna röra på mej. Men får väl ta det fint.
 
 
Lilla söta Mini =) ♥♥
 
 

www.Barnparadiset.se

Publicerad 2015-09-30 10:35:00 i Allmänt,

Den sidan är banne mej ett mormor paradis !!!! Jag köpte ju Docka Alice där så tänkte kolla efter lite mer kanske Julklappar. Men Ojojoj....jag ville ju ha allt där =) Först å främst tänkte jag på sängkläderna.....behövs ju massor. Jag har 2 barnsängar här och de sover ju över ganska ofta..... å på http://www.barnparadiset.se/ var påslakanen   helt underbara !!! Där fanns ALLT man vill ha....både till flicka och pojke. Överkomliga priser OCH super lätt att betala !!!! Inget krångel alls !!!
 
Shirin har från det hon föddes kräkts jätte mycket....Så Nisse får ju byta sängkläder var gång tösen sovit midda och ibland till och med på natten. Då behövs det sängkläder med bra kvalité efterson de tvättas jätte ofta och det måste ju vara humana priser ! Å det är de verkligen på http://www.barnparadiset.se/ 
 
Risken är ju att Ni blir sittande läääänge på den sidan.... För efter nån sekund hade jag hittat 4 saker jag bara måste ha....å då hade jag inte ens sett påslakanen ännu =)
 
http://www.barnparadiset.se/
 
Kan det liksom bli gulligare än så här va ?
 
 

Tisdag igen då.....

Publicerad 2015-09-29 16:56:00 i Allmänt,

Jag hann ju inte hem..... finns ju en anledning ....Bobbis bil började ryka....först baktill. Inte bara så om det brukar ryka ur bakdelen på en bil utan JÄTTE MYCKET.....Bilarna bakom saktade in och ökade avståndet märkbart. Så började bilen skaka....ruskade ordentligt och helt plötsligt började det bolma rök från motorhuven.... sakta rullade vil in på en benismack utanför Landskrona. (Hade ju vart i Malmö)
 
Vi hade tydligen kört utan olja i bilen.......
 
Inte hjälpte det att Dom kröp omkring under bilen heller =)
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela