bingolottolilian.blogg.se

Onsdag...heeeela dan !!

Publicerad 2017-05-31 16:47:00 i Allmänt,

Å det betyder FRI BINGO !!!! Grattis Bingo en hel halvtimme med riktiga priser utan omsättningskrav !!!
 
 
20.15 börjar det..... =)  www.bingolotto.se
 
Jag har slöat idag igen.... köpt fönsterwipes och en grästrimmer...det var droppen som...blahablaha.....
Krattan räckte inte riktigt.... men nu regnar det å blåser kast vindar. Siiri säger 10 dar så här......
 
 
 
 
Detta är min berömda balett stolpe..... Var gång jag går förbi den så tar jag i den.... å då börjar det spritta i benen...Plié...snälla...bara en liten =)
Det där med att stå på tå är lättare sagt än gjord för en tjockis =) men men....skam den som ger sej..... jag övar å övar medan Jullan får bara svårare å svårare att andas.... Skitungen skrattar så tårarna rinner !!
 
Jag har skrivit lite till MIN DAG nästa vecka.... blir en hel del skoj då =) Kommer att bli en rolig dag från morron till kväll =)
 
men vi ses snart i chatten ♥♥
 
 

En dansuppvisning =)

Publicerad 2017-05-30 16:35:00 i Allmänt,

Jag gick här fram å tebax flera gånger medan jag väntade på MatHem =) Bom var några minuter sena så jag var uttråkad. Så tog jag tag i stolpen vid trappen..... ja balett, det e nått jag borde pyssla med...så några Plié.... ett par Pas de chat.... å avsluta i relevé... Jo visst det provar jag
Efter några försök som satt som en smäck (tyckte jag) hörde jag kontisga ljud från vardagsrummet....Sprang på lätta fötter....balett inspirerade steg in å hittade Jullan på golvet !!
Hon låg där å vred sej, som i smärtor. Det var bara efter ett par försökt till "mun mot mun" som jag förstod att hon skrattade...
stött frågade jag vad hon skrattade åt.... å ja, de berättade hon ju så klart...tjatade att hon skulle få filma mina balettföreställning å lägga ut på tuben !!!
Jag förstod ju av hennes skratt att hon inte var imponerad av min färdighet.... snarare ville hon ha nått att skratta åt.
2 sekunder senare knackade det på dörren och MatHem kom...han såg skräckslagen ut...likblek och han skyndade in med påsarna å sprang därifrån.... när jag tittade ut förstod jag att han förmodligen hade sett hela min föreställning !!!
 
hmm.... min konst uppskattas inte ♥
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela