bingolottolilian.blogg.se

Semester

Publicerad 2015-08-31 20:48:00 i Allmänt,

Långa väntetider och förseningar....kom på planet en timme försent. Leonard somnade på en gång och sov en timme, sen var det full rulle med en till påg som hette Åke. Dom blev båda ledsna med jämna mellanrum. Stackars Driton somnat mitten, han fick det trångt. Gubben framför fällde bak sitt säte så det Small i Dritons knän! Ingen pardon alls. Väl framme var det som att gå ini en vägg ,,,regnet bara. Vräkte ner...åskar å blixtar...... 
 
 
 

Semester !!!!!

Publicerad 2015-08-31 08:34:00 i Allmänt,

Jaha ja.....Jag trodde det var kvinnor som var sena, söliga och gjorde så att alla blir sena. Men i vårt fall är det en Stor stark Karl ! som beter sej som ett fruntimmer =) Bobbis man Driton krånglar å har sej så att Bobbi får ett psykbryt snar. Hon skriker til mej - Hoppas Du är packad å klar i alla fall !!!!! Inga problem....inga problem =)
 
Vaktis kom nyss å knackade på dörren...de ska ju sätta igång idag.
 
 
 
 
 

häääärliga Söndag =)

Publicerad 2015-08-30 10:58:00 i Allmänt,

I morrn reser jag bort....det ska bli gött .... tror jag ;-) Jag ska chatta idag ...... fred-Löred har jag gjort ett test. Ju mindre jag skriver, ju mindre tjafs å bråk blir det. Kan det vara rätt ?  Eller hade alla surå gnällisar annat att göra
fre-lör ?
 
Veckochans mästaren blev Pjåpen...Tjoohooo för det ♥♥
 
 

Lilla söta Mini med Moster Bobbi =) ♥ Hon blir sååå stor så fort. Jag fick igår en filmsnutt av Nisse då hon filmat Shirin som skrattar jätte mycket. Första gången somn hon skrattar så där =) Synd man inte kan lägga upp flimsnuttar här =)
 
Jag betalade för tre månader reklamfritt här...nu är den tiden slut...Vad tycker Ni ? Ska jag betala igen för att slippa reklamen ?
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela