bingolottolilian.blogg.se

Mors dag.....

Publicerad 2015-05-31 15:06:00 i Allmänt,

Tänkte på min egen mamma idag......och glömde att jag själv kunde firas.....Så Bobbi kom å tog med mej ut, till vårt ställe...dit vi smiter å käkar god skräpmat =) Men jag går ju efter Nisse's diet och försöker minska några kilo......så jag åt lite försiktigt....lämnade det godaste på tallriken, för det är säkert de som hamnar runt midjan. Så åkte vi hem...å Bobbi plockade fram en TÅRTA !!!!!!
Ok, Ni som känner mej vet vad tårta betyder för mej !!!! Jag KAN ÄTA EN HEL !!!!!! Men jag tog en LIIIITEN bit. och när Bobbi skulle åka påminde jag henne att ta tårtan med sej....-näääe sa hon kan inte bära både Leonard och tårta tre trappor, ät upp den Du ! Så jag tog på tofflorna...och tårtan och följde med henne ner !!!!! Stod i porten medan hon satte fast Leonard !!! Och gav henne tårtan !!!
 
TÅÅÅÅRTAAAAAAAA.......
 
 
Bobbis jobbar kompisar blir nog glada när hon har tårta med sej till jobbet ♥

Söndag.....

Publicerad 2015-05-31 11:37:00 i Allmänt,

Ska bara chatta 13-15 och 16-17....Så det här KAN bli en go söndag....den första på länge i så fall. men men....det återstår att se.
 
Jag ska inte måla fan på väggen =) =) Jag startar med ett gott humör....glad och tjohejjig =) Sen får Vi se hur länge det håller i sej =)
 
Nu är det Zoooegas och Lugna Favoriter......En bra start. Tänk att jag klarar Nisse's diet...fast hon inte är här å rycker godis ur fingrarna på mej =)
 

TRE Snygga och snabbvirkade tröja/klänning/tunika......
 
Har är ett par mysiga mattor...den första är knuten med remsor från gamla T-Shirts....Riktigt snygga !
Den andra är gjord av hopsatta bollar som man gör av garn...lika som bollar på mössor =) Det kan nog alla göra sånna....bara att sätta ihop dom så här tjusigt. Myyyysmatta !!
 
 
 
 
 

Å regnet det bara öser ner.......

Publicerad 2015-05-30 11:36:00 i Allmänt,

Vaknade inatt av att det regnade mot fönstret ....vräkte ner.  Det regnar fortfarande så nu är det Lugna favoriter....Zooooegas och nysningar som gäller =)
Gunde ser inte ut att ha tagit skada av äventyret på mitt skrivbord igår......Det var synd om honom...så rädd han va !
 
 

Såååå mycket rappel å remmil poå bordet....varför just min virkning !!!
 
åååå....nu har jag nysit 700 ggr på raken !!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela