Jag slutade röka.....

Det är närapå 4 år sedan jag slutade röka å det gjorde jag för att jag hostade hela tiden. Jag blev anfådd bara av att vända mej i sängen...då är det dags.
Men hostan e kvar..... å nu när jag bor i Båstad har jag haft en något oturlig kontakt med ett par olika läkare. 
Sedan maj förra året har jag fårr prova olika astma och allergi mediciner. Konstigt nog så har de ALLA haft som biverkning HOSTA!
Nått jag finner otroligt..... Om man söker läkare för hosta så ska man väl inte få mediciner som ger hosta ?
Näst sista prov medicinen gjorde mej sååå sjuk ! Jag blev liggande hela dagarna, och jag trodde jag var sjuk. Men efter en koll i passientfass såg jag att alla krämpor jag då hade fått var biverkningar!
När jag ringde å talade om det blev jag ombedd att ta ytterligare EN dos.
Så.... när jag inte pallade längre så fick jag en ny medicin.... och nu tänkte jag vara smart å läsa om den före jag började med den. Å hör å häpna.... HOSTA var en vanlig biverkning tillsammans med Grå starr !!!
Jag kan ju tycka att det vore en bra idé att läsa på först...om patienten innan man skriver ut mediciner ... det skulle inte ta mer än 2 minuter att inse att jag fick Grå och Grön starr när jag var 30 år! och att jag bara har en liiiten del av min syn kvar. Och att då tro att jag skulle chansa å ta den medicinen och kanske bli av med det lilla jag har kvar....wow det skulle va oerhört korkat !!!!
Doktorn gav mej sånt hopp första gången jag träffade honom....
-Det här löser vi, sa han.
Jag undrar bara när det ska ske.... Jag väntar å väntar.
 
............. ♥
 
 
 
RSS 2.0