bingolottolilian.blogg.se

En sån dag.....

Publicerad 2018-01-10 18:00:00 i Allmänt,

Märks att jag blitt för gammal för att vara vaken en hel natt...har inte hämtat mej ännu ! Men jag e förkyld och så klart hostar jag...igen. Så kanske därför jag e så dassig. Jag tog en alvedon å då började jag svettas som en tok...så antagligen feber oxå.... å som intye det vore nog !! Så får jag stötar var gång jag tar i stolen jag sitter på här !!!
Jag jobbade som växeltelefonist på ett företag för många år sedan...där "SMALL" växel var morron jag kom dit å tog i den....tillslut sa reparatören att var morgon skulle jag gå in på toaletten och ta i kranen...med bägge händerna. Gjorde jag så så skulle jag inte vara så elektrtisk.... Nu får jag göra lika innan jag sätter mej här vid datorn :) Låter idiotiskt...men stötarna gör ont juju :)
 
Såg en bild på Pinterest som gjorde att jag tänkte på min mormor Eivor ♥ Hon var oxå en heljare på att handarbeta...lika som min mamma, å nu önskar jag att jag vart mer försiktig och sparat allt jag fick av mormor.
 
 
Sånna här fick jag massor och dom hade jag önskat vore kvar ....... ♥
Jag har en massa mönster som mamma gjort...dräkter å klänningar, kappor, hattar och vad man nu kan tänka sej. Mönster från 50-60 talet. Snygga grejer :) I kanterna har hon anteknat vem hon gjort det till och vilken storlek :)
Men hon var en jäkel på att hitta på grejer själv....Bra fantasi hon oxå :) Detta är nått som hon hade kunnat hitta på å göra... (jag med:)
 
 
 
Ser ut att vara tjockt å mysigt garn....sånt som man kan göra på en eftermidda :) Å sååå fina färger :)
 
Jag känner mej som en påse nötter....så ta det lugnt i chatten....inga troll nu tack ♥♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela