bingolottolilian.blogg.se

ett härligt program Ni inte får missa.

Publicerad 2017-11-13 20:09:48 i Allmänt,

James Corden Är programledare för Late Late show och har ibland inslag av Karaoke Carpool, det började som en sketch i ett Engelskt Komedi program. George Michel var med då. När han senare dog så berättade James Corden det i tv och var väldigt känslosam. Så började de med Karaoke Carpool och sökte kändisar som ville vara med...de skickade ut massor med förfrågningar och Mariha Carey var den första att tacka ja...Duger det ditt George Michael så duger det till mej! svarade hon
 
Nu har en hel massa kändisar vart med Det tar ca 1 timme att spela in....men när en timme var slut så ville Stevie Wonder fortsätta och de körde runt å sjöng i 3 timmar...så skoj tyckte han det var :) Han tilloch med ringde upp James fru och sjöng "I just called to say James Love you" så James blev rörd till tårar :) (jag me)
 
 
 Jaames Corden är ju så attans rolig oxå....och förbaskat duktig att sjunga själv med så det e skoj att se reaktionen på artisterna som inte visste att han kan sjunga.
Några av favoritera blev Stevie Wonder.. Rod Stewart....Elton John.... Sam Smith och Bruno Mars! Super bra. Några som fick mej att ändra uppfattning om dom var Madonna, Jennifer Hudson, Adele och Lady gaga :)
Det trodde jag inte skulle hända. Men alla program var faktiskt sevärda förutom kanske Brittney Spears, hon var lite tråkig.
 
Ni måste kolla !!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela