bingolottolilian.blogg.se

Besviket Minibad !!

Publicerad 2017-12-24 01:23:00 i Allmänt,

så här ska det inte vara....... Minibad AB skärpning 

Jag tänkte wow....när jag hörde talas om detta !!! Nu kan jag skaffa ett badkar fast  jag har så litet badrum. Lyckan var total..... Jag beställde så klart direkt den 18;de december. Ocj lyckan var ju enorm när jag skulle få det hem före Jul !!!

Och redan på onsdagen fick jag sms.... men där grusades glädjen totalt. Jag betalade alltså 250:- i frakt .... men fick mitt minibad till en stad jag inte ens visste var den låg!!! Jag bor i Båstad och mitt bad kom till Laholm!!! Jag är blind och har således INTE körkort och bil..... och som jag sa vet ag inte ens var Laholm ligger. 250:- för den "frakten" är skandalöst!! Jag fick lägga ut lika mycket igen för att få hem det ! Oerhört !!! Det borde stå i annonsen att frakten e dyr...men varan kommer till en stad, kanske i närheten av där du bor!!

Efter många om och men...när jag väl fått hem badet då fattas det en vital del !!! Slangen som skulle vara med....för att kunna fylla på OCH tömma badet var INTE med !!!

Alltså om Ni bara visste hur besviken jag är så skulle Ni skämmas ! Hur ska jag konna fylla badet nu då har Ni tänkt ? Det är ett HÅL  i nederkanten ! Där det enligt er annons skulle sitta en 72 cm slang + en kran.

 Så här står det i annonsen......

"Badkaret levereras med en tvålkopp samt en avloppsslang som är ca 72 cm"

"när du har badat klart tömmer du enkelt ur vattnet genom den ventil som sitter installerad i nederkanten på badkarets långsida"

 
Detta som alltså är absolut nödvändigt för att kunna använda detta minibad fattades alltså !
 
Hur tänker Ni fixa detta ? Hur tänker Ni kompensera mig ?
 
Ännu så länge är det bara färgen på det som är bra.......
 
 
 
Lilian Larsson
******************
******** Båstad
bingolottolilian.blogg.se
 
tantebba@hotmail.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela