låter häääärligt gott va

Tunnbrödsstubbar (4 personer)

2 st fyrkantiga, mjuka tunnbröd 1 pkt bacon 1 gul lök 200 gram färska champinjoner 1 matsked margarin (för stekning) ½ dl crème fraiche ½ dl färskost 1 vitlöksklyfta ½ dl hackad persilja 1-2 tsk senap svartpeppar mozzarella 125 gr

Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken och hacka champinjonerna. Hacka även baconet. Fräs svamp, bacon och lök i en stekpanna tills baconet blivit knaprigt. Blanda fräset med färskost, creme fraiche, persilja, senap och pressad vitlök. Krydda med svartpeppar och eventuellt lite salt. Bred ut röran på bröden och rulla ihop. Skär varje tunnbrödsrulle i fyra bitar.

Ställ stubbarna på en plåt med bakplåtspapper. Skiva mozzarella och lägg ovanpå varje stubbe.

Gratinera stubbarna i ugnen i ca 10 minuter, eller tills osten smält och fått fin färg. Strö över lite hackad persilja och servera genast.

Så galet gott så jag tror att vi ska göra samma lilla förrätt till ikväll faktiskt! 🙂

Hittade på "En smak av Karin"




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0